Poradna Bio Repel chytrá houba 1 x 1 g a 1 x 2 g

Autor: | Vloženo: 04.12.2017 000 15:03 | Témata: Poradna Bio Repel chytrá houba 1 x 1 g a 1 x 2 g

Plíseň se znovu objevila

Dobrý den, po aplikaci (cca týden) se na ošetřené zdi znovu objevily zelené skvrny a bublinky, je to normální nebo to znamená, že to nefunguje? Postupoval jsem přesně podle návodu... momentálně je to cca měsíc od nátěru, skvrny tam stále jsou a malinko se to rozšiřuje. Zatím jsem nic nedělal, jen máme v tom rohu pasivní vysoušeč vzduchu (Ceresit Stop vlhkosti)

  • 4. prosince 2017 - Oficiální zástupce obchodu Chytrá houba.eu

    Dobrý den, u nás máme na našem webu text, který vyplývá z dlouhodobých zkušeností, cituji: "Protože se jedná o živou houbu, po aplikaci v některých případech nastává někdy viditelné zhoršení plísně, ale po několika týdnech pozvolna plíseň ustupuje a výrazného zlepšení docílíte po půl roce či někdy až po roce od aplikace (až do úplného vymizení plísně). Účinek je pak ale dlouhodobý. Je však třeba vydržet a neaplikovat jiné chemické přípravky (například SAVO úspěšně likviduje houbu, která nemá pak šanci bojovat proti plísni)."

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne
    • Roman

      4. ledna 2018 - Roman

      Dobrý den,

      děkuji za odpověď, schválně jsem počkal další měsíc a je pravda, že zelené skrvny se trochu ztratily... nicméně bílá plíseň, takové jakoby bublinky, se rozlézá víc a víc, loupe se omítka... určitě pomáhá počasí, bohužel... chci se zeptat, zda můžu poškozenou omítku seškrábat a natřít klasickým Polarem? nepoškodí to houbu?

      Díky


    • Chytrá houba.eu

      5. ledna 2018 - Oficiální zástupce obchodu Chytrá houba.eu

      Dobrý den, před aplikací Polaru se zeptejte výrobce, případně prodejce, zda neobsahuje protimykotické (antimykotické, resp. protiplísňové) látky, protože ty spolehlivě zničí i Chytrou houbu. Pythium oligandrum (Chytrá houba) je totiž také z říše mykotické, je to mezidruhový parazit.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.