Nejnovější recenze ze sekce Ekologické dezinfekční prostředky
Zatím vypadá, že to funguje. Uvidíme jak dlouho to vydrží . Jen škoda, že to zároveň nevybělí, ale to už bych chtěla moc
- přírodní složení
- někdy zůstává nádobí mastné
Bio-d přípravek na nádobí jsem koupila kvůli přírodnímu složení. Pění hezky, dobře se s ním myje, cena je běžná jako pro tyto přírodní přípravky (při přepočtu na 1l). Někdy však po uschnutí nádobí na některém zjistím, že je takové umaštěné, že si s tím přípravek úplně neporadil, takže musím umýt znovu.Nicméně celkově jsem spokojena, teď vyzkouším ještě gel od Yellow&blue, pokud by nebyl lepší, vrátím se zpět k Bio-d. Přípravek bych spíše doporučila - prostě to není chemie, která se zbaví všeho (ale zanechá chemický povlak na nádobí).
- Vše
Vše OK
- zatím to funguje, ale uvidíme až po zimním období
nemohu zatím s určitostí hodnotit, hlavní přednost je ekologie
funguje jak má
- S tímto výrobkem jsme spokojeni. Vyhovuje nám.
Spokojenost.
- Nevím
- Nefunkční
Máte doma dvě plisně,a to se viplatí
...
- 100% odstraní plíseň v bytě.
tento produkt kupuji již podruhé.Když jsem ho aplikovala poprvé,nevěřila jsem,že plíseň může opravdu zmizet,ale je to tak a hlavně se již nevrátila.Nyní aplikuji v jiném domě a taky věřím, že se plísně zbavím.Použití je velmi jednoduché a hlavně nátěr nikoho neohrožuje na zdraví
- Výborné do septiku. Odpadá pravidelné vyvážení kalů.
- Pouze měsíční frekvence,
Doporučuji.
jiné se mi neosvědčili
- Asi vůbec nic.
- Sáhl jsem po tomto přípravku, protože se mi to jevilo jako velmi chytré, zdr. nezávadné, ale hlavně trvalé řešení. Udělal jsem vše dopísmene podle návodu. Výsledek: Plísně jsem se zbavil jen do té míry, do jaké jsem ji odstranil tou složkou A. Pak použijete složku B a po zaschnutí přetřete nějakým nátěrem. No, a pak už jen počkáte měsíc-dva, než vám vyraší další plíseň. Udělal bych líp, kdybych se za ty tři stovky zpumprlíkoval.
Jestli máte tolik peněz, dejte je raději na charitu, budete mít alespoň dobrý pocit.
- Pro zdraví neškodná
- bez chemie
doporučuji
Kvalitní přípravek k odstranění plísní ze zdiva
zatím jsme nevyzkoušeli
- nesmrdí, bez chemie
- aplikoval jsem v létě, na podzim se plíseň vrátila, OK až po dalším ošetření
určitě stojí za vyzkoušení, při první aplikaci jsem spojil s malováním
- Splnilo očekávání
Po dvou dnech po plísních ani památky.....koupil jsem jeden balíček na zkoušku a budu objednávat další! Hlavně dodržet postup a vyvarovat se chlórovým přípravkům.
- dokonale funguje, rozpuští hmotu v septiku
Doporučuji všem kdo má septik, po rozpuštění hmoty se dá voda použít jako zálivka na záhony. Po dvou použití Bio-P-1 nechávám septik vyvézt fekálem.
- nefunguje
- po aplikaci se plíseň vrátila, a to ještě ve větším rozsahu.
- dodržen postup, aplikace na chemicky neošetřená místa.
- používáme stále
bio, opravdu funguje
Zobrazuji 361 - 380 ze 486 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »