Nejnovější recenze ze sekce Ekologické dezinfekční prostředky
Značka Method je u nás doma velmi oblíbená. Tento univerzální antibakteriální čistič používám už dlouho a kdykoli ho na čas vyměním za jiný, rada se k němu vracím. Krásně voní (může být až trochu štiplavý, ale to jsou všechny desinfekce), je v praktickém obalu. Cena je vyšší, ale mě vydrží celkem dlouho. Čistí dle mého názoru dobře. Zda odstraní všechny bakterie netuším, nevlastním elektronový mikroskop.
Jsem s ním spokojená a mohu ho doporučit hlavně pro domácnost s dětmi nebo zvířaty.
Velice dobrý produkt
používám déle
Skvely produkt, ktery krasne cisti a prijemne voni. To, ze ekologicky je jenom dalsi velke plus.
tento produkt využívám už asi 5 let, jsem spokojen
- Nepomohl
Aplikace proběhla 2x ve 14-ti denním rozestupu bez výsledku.
- Žádná změna nenastala,možná ukaže čas
- snadné namíchání
- snadná aplikace
účinnost - to se teprve uvidí po čase
- funguje to
- Používáme již několikátou sezónu docela s úspěchem chytrou houbu Polyversum na ochranu rajčat a okurek proti plísním
- Přidám ještě svou další zkušenost s chytrou houbou pythium oligandrum - Biogama (tu jsem si koupil dříve)
Použil jsem chytrou houbu s velkým úspěchem i k léčbě své ruky.
Měl jsem dost velký zánět kůže na předloktí ruky (asi 60 cm2). Kožní lékařka mi to opakovaně léčila různými mastmi s kortikoidy, po nichž se stav ještě zhoršoval. Po odběru vzorku napadené kůže v ÚVN bylo laboratorně zjištěno, že stav je zřejmě způsoben "obrovskými cizími buňkami", bez jejich bližšího určení. Řekl jsem si, co mají v mé ruce co dělat obrovské cizí buňky. Usoudil jsem, že by se mohlo jednat o kvasinky nebo nějaké bakterie nebo něco podobného, a proto jsem vysadil léčbu kortikoidy a naordinoval jsem si chytrou houbu Bio gama. Po mazání postiženého místa 1 x, někdy až 2 x denně se mi po cca 6 týdnech ruka zcela zahojila. Když jsem ruku potom ukázal velmi zkušené kožní lékařce, nestačila se divit.
Nejlepší produkt
- Funguje
Nemá intenzivní zápach
- dobře čistí a pěkně voní
nepřekáží v lednici a pochycují případné pachy
umývám s tím téměř vše.. vyhovuje
- Skvělý pomocník při likvidaci plísní na zdech.
- Velká spokojenost, už krátce po aplikaci na stěnu viditelné odstranění plísní.
- Nevidím žádnou nevýhodu.
Skvělý likvidátor plísní na zdech. Velká spokojenost!
- Funguje
Krasne voni
širší využití, krásně voní,přírodní čistič
Zatím jsem nevyzkoušela
Zobrazuji 121 - 140 ze 486 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »